Pääsääntöisesti täällä eletään vain kerran. Olisi kiva hoitaa se "mukavasti". Ei mitään kauheita kitumisia tai kärsimysnäytelmiä. Nykymaailmassa ei ole mitenkään trendikästä ottaa lungisti, koko ajan pitäisi vähän pingottaa ja suorittaa. Yksinkertaisista asioista tehtään vaikeita. Kuten nyt syöminen esimerkiksi. Olen aivan vakuuttunut, että ihminen, jolla on kaikki muumit kanootissa voi syödä perus-lautasmallin mukaisesti ja voida hyvin. Joo siellä on peruna tai pari silloin tällöin, kastikkeessa saattaa olla vähän rasvaa, maitokin voi herran tähden olla ihan vaan kevytmaitoa. Ihmisten ongelmat ovat jossain ihan muualla kuin siinä lounas- tai päivällislautasella. 

Jännä kuinka ruuasta vouhkataan, mutta häppä maistuu ihan tavallisille tallaajillekin. On ihan "normaalia" ottaa pari viisi tölkillistä saunaolutta, 4-pack sidukkaa iltasella, viinipullollinen ruuan kanssa. Viikonloppuisin sitten meneekin iso salkku Karjalaa, hupskeikkaa. Sitten jos on huono päivä niin kahvin kanssa täytyy saada pulla. Oikeastaan sipsipussi iltasella tulee myös tarpeeseen. Jos on tullut riideltyä jonkun kanssa ja on tosi paha mieli, tilanne vaatii suklaata. Ja what the hell, eväät jäi kotiin joten on ihan pakkoPAKKO syödä lounas Hesessä. Ja kun tää päivä nyt meni ihan vituiks, se on nyt ihan sama vaikka vetäisin iltapalaksi grande supreme pepperoni pakastepizzan. Kyytipojaksi sokeri-Colaa. On se jumankekka kun hiilarit lihottaa, täytyy tosiaan jättää toi peruna ja ruisleipä pois.

Kaunis ajatukseni on se, että voisi syödä normaalisti, mutta terveellisesti. Liikkua niin paljon, että voi herkutellakin vähän. (Mieluiten joka päivä, mutta tunnistan sen liittyvän jotenkin laaksosta puuttuvaan intiaaniin). En tiedä mikä siinä on, että päivät usein alkavat hyvin, lounaan jälkeen vaan tapahtuu jotain. Esimerkiksi kolme laskiaispullaa (noin 3000 kcal) tai pussillinen lapselle lauantainamiksi ostettuja Suffeli Puffeja (noin 900 kcal). Saa treenata kuin pieni eläin että saa noi hukattua. Ihan näin vertailuarvona 45 min spinningiä, missä kulutan sykemittarin mukaan vajaat 400 kcal. Tunnin hölkkälenkki noin 600 kcal. Pilates ja Zumba putkeen, noin 600 kcal.

Onneksi viime aikoina on piisannut lumitöitä. Muuten en ehkä mahtuisi vaatteisiini.